New Automation Technology

A Beckhoff PC-alapú vezérlési technológiára épülő, nyílt automatizálási rendszereket kínál. Széles termékpalettáján ipari PC-k, terepi I/O-eszközök, szervohajtások, szervomotorok, lineáris szállítórendszerek, valamint automatizálási szoftverek szerepelnek. A Beckhoff "New Automation Technology" filozófiája az említett termékeken és technológiákon alapuló, világszerte széles körben alkalmazott műszaki megoldásokat képviseli a CNC-vezérlésű gépektől az intelligens épületekben alkalmazott automatizálási eszközökig.

Beckhoff Automation

Központ: Verl, Németország

903 million € (-1 %)
forgalom 2019-ban
4,350
alkalmazott világszerte
39
leányvállalat/képviseleti iroda világszerte
23
értékesítési és műszaki iroda Németországban
75
viszonteladó világszerte
Forgalomnövekedés 

Forgalomnövekedés

Globális jelenlét
Globális jelenlét

A Beckhoff központi egységei, mint például a fejlesztés, gyártás, adminisztráció, kereskedelem, marketing, műszaki támogatás és szervizszolgáltatás a Beckhoff Automation GmbH & Co. KG központjában, a németországi Verl-ben találhatóak. A nemzetközi piacon való gyors növekedés a leányvállalatok segítségével történik. A globálisan átívelő partneri együttműködés révén a Beckhoff több, mint 75 országban képviselteti magát.

PC-alapú automatizálás
PC-alapú automatizálás

A cég 1980-as megalakulása óta a PC-alapú vezérléstechnikán alapuló innovatív termékek és megoldások megalapozták a vállalat töretlen sikerét. A Beckhoff már korai szakaszában számos olyan automatizálási technológiai szabványt hozott létre és vezetett be sikeresen a piacra, amelyek ma már magától értetődőek. A vállalat PC-alapú automatizálási filozófiája, a Lightbus-rendszer, a buszterminálok és a TwinCAT automatizálási szoftver mérföldköveket jelentenek az automatizálási technológia területén, és ebből adódóan elfogadottá váltak nagy teljesítményű alternatívaként a hagyományos vezérlési technológiával szemben. Az EtherCAT, a valós idejű Ethernet-kommunikáció elérhetővé teszi a jövőbe mutató, nagy sebességű kommunikációs megoldásokat az új generációs, élvonalbeli, vezérlési koncepciók számára.